Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BU tarz şirketlerin fiyatları çok yüksek. Fiyatları makul değil. Taksi örneğinden yola çıkarsak ben taksiye neden binerim ? Kar, zaman, emek bana avantajlı geliyordur. O an için ihtiyacımı karşılayan ekonomik ve pratik yoldur tercih ederim. Marka tescil şirketlerinin fiyatları o seviyelerde ki ben o parayla taksiye değil özel jete binerim.
aynı Web sitesi yapanlar gibi Aç gözlü ajanslar 10 20 bin gibi fiyat çekiyor Oysa 1.000 TL fiyata yapanlar var

Kendi başvurunu yapabilirsin Sadece biraz araştırma ve dikkat yeter. Ama daha sonra İtiraz gelince iş kilitlenir sırf bu işi yani milletin markasına saçla olan ajanslar var.

Bir arkadaş 2 sene önce fiyat beğenmedi ve kendi yaptı Başvuru ok her şey doğru İtiraz geldi şu an harcanan para 300 bin + ve artıyor Tüm ruhsatlar vs o isme alındığı için bırakmıyor da

En son 2-3 hafta önce benzer konuşmayı yaptık arkadaş ben yaparım dedi Son rakam 7 bin ve artıyor

MECBURİ AÇIKLAMA:
Webx Sadece Forumdan tanıdığım bir arkadaş hiçbir ticari ilişkim yok ( Sadece bu konularda yönlendirme yaptım menfaat olmadan )
Tescil/Patent işi yapmıyorum Ama danışmanlık yaptığım için sürekli yaşadığım sorunlar yüzünden temel bilgi sahibiyim