adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, öncelikle uzun makalenizin tamamını okumadım ama tahmin ediyorum. Açıklayayım:

Uzun vadeli iş için para gücün olmalı, sabrın olmalı, doğru çevreyi kurma potansiyelin olmalı, ticaretten iyi anlaman gerekli.

Her sabrın sonu büyük iş anlamına gelmiyor.

Bugün asgari ücretli biri nasıl iş kuracak tamam internetten satış yapsın ama bunun için bile bütçe ve zaman lazım. Sanır lazım ve bu herkeste yok.
Ayrıca Doğru reklamlama lazım veya benzeri.
Her zaman tutmaz.
Uzun makale dediğini şey, bir kaç paragraftan oluşuyor. Kapağa bakıp kitabı anlamak güçtür. Toplumumuzun sorunu da tam olarak sizin yaptığı gibi kapağa bakıp fikir üretmek. En azından bu tarz durumlarda fikir beyan etmeyebilir insan ki boşa vakit kaybı olmasın. Yine de zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim.

ahmetoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabrımız yok hem hayat kısa hem de ekonomi uçuyor nerden ne geldiyse misali. Uzun bekeleyemeyiz ne olacağı belirsiz herşey anında duman olabilicek. Güven ve zaman kavramı ön planda.

Kısa vade gelir = anlık karın doyma geçim ve sistematik.
Kısa,kısa gibi birçok kısa vade gelir ile az buçuk ilerleyiz hedefi.

Ama uzun vade ise = aç kalma hissiyatı,geçim sıkıntısı uzun vade eflasyonda erime, yetişememe ve değer kaybı.

Gibi gibi.🙋*♂️
Hayat kısa demişsiniz hocam, size tam olarak katılıyorum. Evet, hayat çok kısa aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemek için çok kısa hayat. Değerlendirmeniz için teşekkür ediyorum.

Hayırlı forumlar.