cınsel argo kavga dovus macera bılım kurgu ama max 1 sezonluk boyle 7 8 10 bolumluk lıste atarmıısn hocam bakmaya usendımde
Madem dövüş diyorsun, o zaman gelsin dövüş üzerine en sevdiğim 4 büyük Kore dizisi.
Bloodhounds, Study Group, Weak Hero, My Name
Bunlara bayılacaksın, Weak Hero hariç diğerleri 1er sezon zaten 2 sezon olanda çok kısa. Arka arkaya 4ünü de göm, daha yok mu diyeceksin.
Macera ve bilim kurgu üzerine önce tek sezon
Lea'nın 7 Yaşamı dizisini herkese şiddetle tavsiye ederim, biraz daha uzun olsun dersen
Outer Banks çok çok iyidir, ondan daha uzun da olabilir dersen klasiklerden
The100 bilim kurgunun içinden geçmiş resmen. Büyücülü bir şeyler severim dersen
Merlin ve Kore'den
Alchemy Of Souls diyebilirim, hafiften dövüş sahneleri eşliğinde olsun habire dövüşmesinler azıcık macera polisiye ve aşkla harmanlasınlar dersen Ji Chang-Wook'un efsaneleştiği
The K2 ve
Healer dizileri büyük favorilerim.
Hocam ben şeye karşıyım Mesela bir platform olsun öyle bir sağa bir sola gitmeyelim
Örneğin Gainde sadece mahsun j var diye gitmeyelim
Exxen de Şu var
HBO da bu türk dizi
Amazonda bu
Netflixte şu derken bu bütçe nere gidiyor yetişemiyoruz.
Bende 4 senedir Netflix kullanıyorum onun dışında Hepsiburada premium ile Max geldiğinde oradakileri izledim, Trendyol Premium ile Exxen dizilerine biraz baktım o şekilde yani Netflix den şaşmam.
Ben şahsen Kurtlar Vadisi'nin ilk sırada olmadığı hiçbir listenin devamını merak etmem
Ama ilginç bir başarı, tebrikler.
Hiç sevemedim o diziyi, yabancılarda silahlı tamam ama sanki bizim televizyonlarımıza göre olduğunu düşünmüyorum ve bu arada televizyon dizileri hariç demiştim yoksa Kuzey Güney, bir gece masalı, bir aşk hikayesi, İçerde, Çukur, Karadayı, Ezel vs. yazardım ama sadece dizi platformları.