Hayırlı olsun hocam, gariban dostu arabadır. Az yakar, parçası ucuzdur, sık arıza vermez, binicisini üzmez. Satarken de kolay satılır, piyasası vardır

Sadece bir tık pahalı alıyorsunuz ama çok önemli değil, ancak ikinci el piyasası düşme eğiliminde seneye aynı fiyata satamazsınız belki ama onu da bindiğinize sayarsınız, problem olmaz

Tekrar hayırlı olsun.
Çok teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için
Km güzel , ben çok araba gezdim zamanında ikinci el , araçtan anlamıyorsanuz muhakkak iyi anlayan biriyle gidip eksper öncesi detaylı analiz yapmanızı öneririm, ne arabalar gördüm değişensiz vs. deniyor , arabanın kasası, duruşu , daha önceden yapılan kaporta ayarlarındaki hatalar , o düzgün olmayışı kordonundaki bozukluk vs insanı soğutuyor, o nedenle özellikle değişen ve boyadan ziyade bu modeldeki araçlarda klasikleşmiş olan kasası düzgün temiz lafını duymak kozmetik olarak en önemlisidir. Motor mekanik durumu zaten kapalı kutu bir yere kadar öğreniyorsunuz, şimdiden hayırlısı olsun
Haklısınız, kaporta olarak eksperde söylenilen çıktı, yılına göre parıl parıl bir araba. Motor da dediğiniz gibi kapalı kutu. Eksperde kaçak üfleme akıtma vs hiçbir şey çıkmadı kondisyonu iyi dediler.