dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıkcası ben de tam bilmiyorum hocam. 1 yıldır kullanıyorum ara ara.

şöyle demişler

Bağlantılarınızı Kısaltıyoruz

Tüm Backlinklerinizin arama motoru dostu kısaltılmış URL'lerini üretiyoruz ve tarama ziyaretlerini gerçek zamanlı olarak takip ediyoruz!

Her Bağlantıya Ping Atıyoruz

Tüm backlinklerinizi tek tek pingliyoruz ve daha hızlı ve daha iyi indeksleme için bunu birkaç kez tekrarlıyoruz!

İçerik Sayfaları Oluşturuyoruz

Sahip olduğumuz, rastgele seçilmiş yerleşik sitelerde, sizin backlinkleriniz ile içerik sayfaları oluşturuyor ve pingliyoruz.

RSS Akışları Oluşturuyoruz

Sahip olduğumuz, rastgele seçilmiş, yerleşik sitelerde backlinkleriniz ile RSS Feed'leri oluşturuyor ve pingliyoruz.

XML Site Haritaları Oluşturuyoruz

Sahip olduğumuz, rastgele seçilmiş yerleşik sitelerde, backlinkleriniz ile XML Site Haritaları oluşturuyor ve pingliyoruz.

Gizli Malzemelerimizi Koyduk

Başka hiçbir şirketin sunmadığı, tarama ve indeksleme oranlarını artırmak için özel olarak saklanan birkaç numara kullanıyoruz!
kesinlikle böyle yapmıyorlar. Hedef şaşırtma yazısı yazmışlar. Eğer yapmaya kalksalar en hızlı otomasyonla bile bir linkin işlenmesi 3-5 saniye sürerdi. Ayrıca 150. linkte otomatik spam cezası yerdi. Yüz yıllar önce bir şeyin içine link gömerek yapıyorduk. Şimdi hatırlamıyorum.