Hayır hocam ben domain demedim mesela html ile yapılmış siteler kafaya çıkabiliyor googlenin algoritma saçmalığından bahsettim.
Yani 2005 model tasarım bazı kelimelerde kafaya çıkıyordu hangi kelime olduğunu şuan hatırlamıyorum ama bulursam atarım size.
Evet hocam doğru söylüyorsunuz bu astro gibilerinde de zaten web sitesi full html oluyor

minimum js ile.
WordPress çok ağır arkada bir sürü şey çalışıyor mantığı çok yanlış, wordpress tema-eklenti geliştirmeyi öğrenirseniz, tüm skorlarda 100'ü yakalar ve wordpressin tüm olanaklarından faydalanırsınız.
WordPressin çekirdeği PHP + MySQL üzerine kurulu; her sayfa isteğinde dinamik olarak render alıyor, bu da doğal olarak daha fazla kaynak tüketiyor.
Statik site jeneratörleri (Astro, Next, Nuxt vs.) ise build-timeda HTML üretip direkt HTML sunuyor. Arada PHP engine, database query, templating, plugin yükü vs. yok.
siteyi pm atar mısın lütfen bende ilgilenirim..
Site adresini merak ettim, özel mesaj olarak gönderebilir misin?
siteyi merak ettim gönderir misiniz
PM leri gönderiyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Eğer isteyen olursa satış için de konuşabiliriz.
Üzerine adsense'nin iflah olmaz reklam kodları eklenmemiş hiç bir site hız testi gerçek değildir. Gerçek kullanıcı testleri gerekli.
O nedenle 100 olması yerine pagespeed sayfasında "Önemli Web Verileri Değerlendirmesi: Başarılı " yazması daha önemli.
Başarılar, umarım optimizasyonu sağlam bir sistem kurarsınız.
Dediklerinize katılıyorum hocam

Haklısınız.