Abdullahxwq71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onada üşenirdim
lütfen formu doldurup fikirlerinizi belirtin

wptam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
formu doldurmaya üşendim

themagicword adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
De/da yı ayırmaya bile üşenmişsin 😆😆

Semotion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forma tıklamaya üşendim, çok fazla bilgi istiyor mu
lütfen formu doldurup fikirlerinizi belirtin çok fazla bilgi istemiyor 11-12 soru felan

cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Formda birden çok seçenek onaylansa iyi olur

Tek sorun Güven sağlamak bir yakınımda 1 ev dolusu eşya var satmaya üşeniyor
1 ev dolusu eşya'nın listesini alabiliriz depolama bizde geri kalanına karışmıyorsunuz

eraymolla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
risk hocam, nasıl güveneceğiz? mesela benim gitarlarım var satmak istiyorum gitar 30k nasıl güvenip göndereceğim? 1 aylık maaşı 30k olmayan insanlar var nasıl bir güvence vereceksiniz?
Evet hocam aslında zorlandığımız konulardan birisi bu, şimdilik teslim formu ve sözleşme üzerinden ilerleyen bir yapı planladık, ama tek başına yeterli değil.
ilk etapta fikri test edip insanların neye güvendiğini, hangi adımda çekinceleri olduğunu anlamak istiyoruz.
bu tarz yorumlar sorular bizim için çok önemli teşekkürler.

hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazıldığı gibi ona da üşenilir. Üşenmeyecek olsa ilanı kişiler kendileri de açabilir. Ancak otomotiv galerisi mantığıyla yapılabilir. Değer belirleyip, satış yapacağınız değerin daha altına siz alıp sonra kâr ekleyip satarsanız insanların üşengeçliğine çare olabilirsiniz.
bu aşamada 2 seçenek sunulacak ya partner firmalar tarafından gelen teklifler size iletilecek buradan direkt satış yapabilirsiniz veya biz ilgileneceğiz.

Arkadaşlar her fikriniz gerçekten çok önemli lütfen ÜŞENMEYİN