NexusV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten olay siteyi doldurmamak. Wordpressin Maalesef çok fazla eklentisi falan oluyor bu sistemde neredeyse 0 Javascript çalışmakta. Fark şu wordpress te böyle basit bir site için bile performanstan çok fazla feragat etmek zorunda kalıyorsunuz çünkü siz istemeseniz de arkaplanda çok fazla eklenti vs görev yapıyor. Php olmasını geçiyorum bile. Buraya ekleyeceğim tüm içerikler aynı olacak zaten en fazla 2. 3. 4. Sayfa diye site gider bunda da sorun yok

Seo uzmanı değilim hocam bilmiyorum. Backlink kalitesi, sitenin otoritesi vs kesinlikle çok daha önemli ama bu site hızı da bir noktada hesaba giriyor etki ediyor elbette.

Öyle hocam wordpress çok hantal. Ne üzerine çalışıyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla alışveriş sitesi herhalde. Yeni nesil bir alışveriş sistemi var baya baya kaliteli ve güzel. Tavsiye ederim kurcalayın hocam ismi medusa js.
tavsiyen için teşekkür ederim. amacım eklenti ve tema geliştirip satmak. freelance iş modelini benimseyemedim, en çok talep gören yazılım da hala wordpress gibi duruyor, yeltendim bi işe ama sonu ne olur bilemiyorum. pazarlama ve müşteri edinme konusunda endişelerim var.