berkx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaretlerine bakıyorum genellikle yüksek ticaretli insanlarla iş yapmaya çalışıyorum veya hakkında teşekkür konuları açıldıysa bu yönden ilerliyorum bu sekilde sorun yasamıyorum istediği kadar eski üye olsun istediği kadar ticareti puanı fazla olsun yine bu sekilde sorunlarla karşılaşabiliyoruz 2 ticaret yaptım 1.si eski üye 1. 220+ tradeli üyeli fakat ikisindede sikayet konusu açmak durumunda kaldım.
Arada çıkabiliyor hocam dediğiniz gibi, işi almadan önce profilleri gerçekten incelemek gerekiyor.

ErayEfe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun bir çözümü yok. maalesef bizim insanımız fiyatın düşük olduğunu gördüğü anda ona koşuyor. Kendi adıma konuşayım, yazılım mühendisliği öğrencisiyim ve bu alanda üniversite dışı sertifikalar ve yapılmış işler sunabilecek biriyim. Fakat bunların bir önemi yok, benim X.xxx teklif verdiğim bir yerde xxx teklifi gören kişi mesajımın geri kalanını okumuyor bile. Diyeceklerim bu kadar.
Fiyat gerçekten etkiliyor, önceden ekonomi bu kadar değilken yani yine belirli bir standart vardı ne zaman enflasyon oldu fiyatlar 10x 50x yaptı insanların algısı bozuldu, işin hakkını $ bazında söyleyince küçük gözüküyor artık o kadar indirmek de istemiyorum bazen.

İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız.
Ben işi yaparken ilk önce nasıl yapacağımı açıklarım.
Hocam çok profesyonel değilim gibisinden.
Keşke herkes böyle olsa.
İşi tam bilmeyip biliyormuş gibi yapanlara söylediğim hocam, siz eğer dediğiniz gibi yapıyorsanız zaten elde ettiğiniz deneyimlerle beraber ilerlersiniz, karşı taraf da mağdur olmaz tekrar iş için size gelebilir.