Site adresi: elyapimipazari.com
Site satış fiyatı: 5000
Sitenin aylık getirisi: 0
Sitenin açılış tarihi: 19.05.2024
DA / PA Değerleri: Organik olmayan (sahte) bir şekilde DA / PA arttırımı yapılmış sitelerin değerlerin yanına ""Bu sitenin DA / PA değerleri organik olmayan bir şekilde arttırılmıştır." yazması zorunludur.
Kategori / sitenin içeriği: Eticaret - El Yapımı ürünler
Günlük hit sayısı:
Ziyaretçi kaynağı: google & yandex & bing
Domainin yaşı: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:
Hosting dahil mi?: Domain süresi bitene kadar dahil
Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: açık kaynak script
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Domain bitiş süresi 2026 5. ay
Sitenin getirisini sıfır olarak işaretledim çünkü şuan ki tüm satıcılar vergiden muaf belgeli şekilde satış yapmakta. Bu yüzden fatura kesimi olamayacağı için satışlarını kendi sosyal medya hesapları üzerinden yönetmektelerdir. İlgi gösterilir ve satıcı sayısı arttırılırsa ilerde güzel işler yapılabilir.
Site El yapımı ürünler satan kişilerin mağaza açabildiği şekilde tasarlanmıştır. Paytr ödeme sistemi bulunmaktadır. İstenirse sadece e ticaret sitesi şeklinde kullanıma da uygundur.
Google de indexleri mevcuttur, ancak bunun haricinde 3 sitem daha bulunduğu için yeterli zaman ayırıp para akışı olan bir site haline getiremedim.
Domain turhost da kayıtlıdır devir işlemi yine turhost üzerinden yapılır. Hosting domain süresi bitene kadar devam eder. Sonrasında hosting sağlamanız gerekir.
Sitede ister fiziki, ister dijital ürün satma şansınız bulunmaktadır.
sadece dosyası 5 bine alınıp ufak tefek sorunları içinde yine 5 bin tl harcanmıştır. Maliyetimin altına satışa sunuyorum. Ciddi arkadaşlara ufak bir ikram daha yaparım