hocam tavsiyeniz için teşekkürler ancak bu hobi değilde adranelin zaten kendi başına keyif verici madde gibi hep daha fazlasını istettiriyor.
İnsanlar iki türlüdür.
- Stresi duygu ile atanlar.
- Stresi enerji ile atanlar.
Kadınların çoğu, başka kadınlarla bir araya gelerek stres atar, bazen ağlayarak, bağırarak stres atarlar.
Erkeklerin çoğu fiziksel olarak enerji boşaltarak stres atarlar. Günlük 50 km bisiklet sürseniz, 15 km koşu yapsanız, ciddi stres atarsınız. Ama Rafting gibi bir şeyi yaptığınızda, 2 hafta sonra tekrar yapmanız gerekmez. Sizi önümüzdeki 6 ay boşaltır. Çünkü hiç yapmadığınız, yapmayı düşünmediğiniz bir şey. Koşu yaptığınızda ise birkaç gün içerisinde tekrar etmeniz gerekir.
Ben yoğun olduğunuzu düşündüğüm için maksimum enerjiyi ve adrenalini salabileceğiniz bir yöntem önerdim size.
Şahsen bende araç kullanmayı seviyorum mesela. Kafam eserse, rastgele 20-30 saat tek yöne araç kullandığım oluyor. Önüme hangi ülke gelirse, umrumda değil. Yolda motellerde kalmak, tanımadığım yerlerde restoranlarda bir şeyler yemek, hiç bilmediğim bölgelerde tanımadığım insanlarla konuşmak. Sanki yeni doğmuş gibi bir his.
Hiper tansiyon ve kalp ile ilgili sorunlarınız yoksa, adrenalin sporları güzeldir. En keyiflisi Snowboarding. Ama işte o da çok masraflı odluğu için, herkes her yerde yapamayacağı için, biraz zor. Rafting i her türllü yaparsınız. Paraşüt biraz zor olur ama beraber atlayabileceğiniz bir profesyonel sizle olabilir. Yamaç paraşütü eğitim ister, o yüzden o olmaz.
Kendinize sorun. Çok ilginç gözüken bir şey mutlaka çıkar.