mralihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dün aklıma gelmiştiniz kanalınız vs var mı acaba diye baksam diye, teşekkür ederim tekrardan bayada rüzgarlı ama güzel duruyor bence
Rica ederim rüzgar vardı baya ona rağmen güzel uçtu normal modda çektim ve o kodda uçuş yaptım fazla etkilenmedi spoer modda biraz etkilendi sanırım. Kanal vb henüz açmadım izinsiz uçuşlarda sorun yaşamaz sam skain güzel olan sorun yaşamayacağım yerlere gidip videoları youtube ve tiktoğa yüklemeyi düşünüyorum.
Bu arada uçuş geçmişinden baktım bugün parça parça toplam 17dk uçmuşum 40 a inmiş batarya 3 bataryamıda kullanmayı planlıyor dum fakat birkaç genç geldi gasp vb olayı olmasın die erken kesmek zorun da kaldım.
Uçuş yaptığım yerler hep askeriye yakını olduğu için mesafe testi yapamadım avm de bi uçurdum bi yöne doğru 170 metre gittim sorun olmadı, başka yöne çevirdim sahili çekmek istedim askeriyenin kenarından sakince geçim dedim hemen sinyal düştü 1 2 diş birden düşünce 180 metrede fln ken apar topar geri çevirdim belliki birşeye takıldım. Ama bugünkü de 430 metreye kadar gittim sorun olmadı.