Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Egea Cross olabilir; iç tasarımı biraz 20 yıl öncesinden kalma gibi ama performansını gerçekten seviyorum. Şu ana kadar beni hiç üzmedi.
1.6 motor, 130 beygir ve 320 Nm torku var. SUV olarak geçer ama sürüş hissi sedan gibidir. Sadece arkası biraz kambur, o kadar.
Araba var, yok değil. Mesela Citroën C4X bindiğinde insana VIP hissi veriyor. Bu paralara güzel bir araba ama motoru nedense insanlar tarafından pek önerilmediği için ben de ilk başta ilgilenmemiştim.
Skoda Superb bulmak mümkün ama otomatik şanzımanları genelde sıkıntılı olabiliyor.
Açıkçası Mercedes ya da Volkswagenin ikinci elleri piyasada bolca var ama temiz ve düşük kilometreli birini bulmak zor.
BMW'ed yine aynı şekilde, özellikle otomatik şanzıman olacağı için bu paralara sıkıntılı bir durum.
clio var bu parala ama 1.0 motoru var şahsen beni tatmin etmedi.
megane olabilir ama göz attım ama çok araştırmadım. Zaten ya megan alcaktım yada egea. Egea'yı tercih ettim motor gücünden dolayı.
Konforlu biraz donanımı iç tasarımı olsun dersen megan ama gaddar, bastınmı banamısın demesin dersen bu paralara temizinden bir cross.
yokuş mokuş fark etmiyor, eco modunda kullanmıyorum çünkü gaz hissiyatı kötüleşiyor araba bayılıp birden basıyor. şanzımanı DCT iyi bir şanzıman.
Ben zamanında bayağı araştırmıştım; ya performansı tatmin etmiyordu ya da kilometresi yüksekti. Otomatik şanzıman olduğu için seçici olmak gerekiyor.
Ben şahıstan ya da galeriden almadım; kurumsal ekspertizini yapan, ufak tefek eksiklerini gideren kurumsal bir firmadan aldım.
Şimdilik Egea Cross ile devam ediyorum, bakalım nasıl olacak.
benim gözlemlerim ve yorumlarım bu şekilde. Araç işi çok can sıkıcı bir iştir, heyecan yapmamak gerekiyor. arabayı test ederken içine binerken acele karar asla vermeyin. gece düşünme hakkı tanıyın kendinize kroniklerini vb parçalarını piyasasını araştırırak alın derim diğertürlü gerçekten moral bozan birşey.
Şimdiden hayırlısı olsun.