Merhaba, shopify'a giriş yapmak istiyorum onun için aklımdaki stratejiye göre konu hakim olmaya çalışıyorum. Hiç bilmeden dalınca boşa para harcadığım kötü tecrübelerim olduğu için, tecrübem önce bilgi edinmek oldu.
(Birinci öncelik tema yani istediğim tasarım çok önemli, farklı entegrasyon çözümleri için arayışım olacak, ürün yüklemeyle ilgili beklentim yok hatta toplu excel ile mümkünse ben hallederim eğer her istediğimi uygun olarak yapabilecek olan olursa çalışırız)

Shopify eticaret sitesinde sattığım ürünleri için müşteri güven duymayıp pazaryerinden almak isterse diye ''e ticaret sitemizde 100 TL, "N11'deki mağazadaki ürün 150 TL", "Boyner'de 150 TL" vss. farklı yerlere açtığımız mağalardaki aynı ürünün fiyatını görsünler istiyorum.

Farklı kategori ve kalitedeki ürünleri farklı pazaryerlerine açacağım için ona göre aksiyon alabileceğim bir tema olsun istiyorum.

Bahsettiğimi şekilde yerli veya yabancı bir site gören varsa, örnek olarak buradan link olarak paylaşırsanız sevinirim.

Tema konusunda ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilecek olanları da, daha önce yaptığı benzer iş varsa paylaşırlarsa sevinirim.