oyunkodu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayvanları akvaryuma alırken aşılama/alıştırma yaptınız mı
maalesef yapmadım o konuda pek bilgim yoktu.
Harici olarak altta 1 çift kribensis var kendileri üreme döneminde oldukça agresiftirler diğer balıkları bölgelerine sokmazlar bölgecidirler akvaryumda başka balıklarla beslemeye uygun değildir özellikle 300lt altı hacimlerde 2 hava motoruda fazla aslında hava motoru dediğiniz şey iç filtre alttan suyu alıyor hava ile birleştirip akvaryuma veriyor bunlarında lt lt ürünleri var saatte 1000lt devir gibi bunlar akvaryum içerisinde sirkülasyon ve dalgalar yaratarak yüksek debi ve akımlarla balıklarınızı yorabilir.
pek bilgim yok hacimi için 2 farklı motorum vardı elimde biri sadece hava makinası biri devir daim ve hava motoru ciklet önermişti bana o şekilde ilerledim ama oda olmadı
Harici olarak bu hacimde bu balıklar zaten beslenmez 20lt dediğimiz şeyde sadece beta balığı yada neon tetra tarzı hayvanlar beslenir.
doğrudur bende öneri üzerine beslemeye başlamıştım bu cinsi
darkland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam balık hareket ediyorsa sorun yok deli dana gibide dolanabilir. Sabitleşiyor yan yatıyorsa sıkıntı var demek. Bazen suyun kalitesinden de ölüyorlar.. Akvaryumcular bazen hasta balıkta çakabiliyor alırken süzgeçlerine dikkatlice bakacanız.

Buda benim küçük okyanusum..
sizinki dediğiniz gibi tam okyanus Allah nazar değdirmesin öneriniz için teşekkürler