Merhaba amacım ne reklam ne başka bir şey nede menfaat için yazıyorum sadece iyilik yayılsın iyi insanlar daha çok ortaya çıksın diye yazıyorum bunu elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum kimseden hiç bir şey esirgemiyorum sadece içimden geldiği yerlere kişilere yardımcı oluyorum zaten gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar kimseden bişey isteyemiyor bu akşam yine içimden geldi tek amacım iyi insanların daha çok oldugunu görmek.
Yardımcı olmak birilerini mutlu etmek zor durumdan azda olsa kurtarabilmek güzel bir his benim için çok bir miktar degil ama ablamız için oldukça gerekli bir para ben alsam boşa harcardım en azından onun bakması gereken babası engelli bir çocugu var umarım hayatında hep iyilik bulur zorda ki herkes DUA ETSİN en güzel yardımcı ALLAHTIR.
Sürekli kötü haberler , kavgalar , ölümler , karambole geçen hayatları görüyoruz amacım tek amacım elinizin uzandığı herkese dokunun hiç bir şeyiniz eksilmez gerçekten Allah verene daha çok veriyor İYİ İNSANLARA SELAM OLSUN.
Görselde ki gibi bir dua almak hem bu dünya 'da hem ahiret'te çok daha önemli herkese SAYGI VE SEVGİYLE iyi çalışmalar.