temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalına baktım güzel olmuş,sorun videonda değil,youtube inanılmaz bozuldu,çoğu yeni kanalda 0 izlenme sorunu var,yani dediğim gibi ben 1 tane izlenme veren kanal bulmak için 7,8 kanal deniyorum 1 tanesi anca izlenme veriyor,
Ve normalde sade sözsüz müzik videolarının çok rakibi var,adamlar paso önceden relax müzik üretmişler yapay zeka çıkmadan önce,ama senin tarzın güzel,sevdiğin şeyi yap, şarkı olarakta başka kanala yap,
en önemlisi önce izlenme veren kanalı bul,5,6 tane üçretsiz telifsiz sunodaki şarkılardan video yap,salla 4,5 kanala hangisi izlenirse videolarını oraya yüklersin
son olarakta ünlü olmadığımızdan kısa müzikler isim olarak aranmadığı için önerilmiyor,videolarınız uzun olmalı,1 buçuk 2 saat, olmalı,uzun videolar ilede mutlaka öneriliyor,video içine 25 30 şarkı ekleyip öyle video yapın
Tamamdır hocam anladığım sözlü uzun şarkılarla daha çok içerik çıkaracağız ben sözlüye döneyim en iyisi ve global için vpn ile mi yükleme yapalım sence? Onun dışında yeni kanal açıp mı atayım izlenme olur mu diye yoksa nasıl yapalım?