Reklam sunumunuz devre dışı bırakıldı uyarısı alıyorum. 5-6 Yıldır admob hesabımı kullanmıyordum, yeni uygulama ekledim, uygulamalarım onaylandı fakat reklam göstermiyor.
Şirket bilgileri istedi, onaylattım. Adres gibi ikametgah şeyleri istedi onları da onaylattım. Kimlik bilgilerini de onaylattım fakat bu uyarı panelimden geçmiyor.
AdMob PIN Sorun Gidericisinde süreci ilerletiyorum fakat "İş akışını yükleme hatası. Lütfen sorunu üst merciye bildirin." diye uyarı alıyorum ve hiç bir şekilde destek ekibine ulaşamıyorum. Gizli sekmeden denediğimde sorun gidericisine erişebiliyorum fakat 3 kez PIN gönderildiğini en son nisan ayında gönderdiklerini farkediyorum fakat bunların hiç biri bana ulaşmadı bu sebepten sorun ne tam olarak kafa karışıklılığı meydana getiriyor.
Adres değiştirdim belki adres değiştirince PIN tekrar gönderir diye fakat hiç bir işlem olmadı, değiştirdiğim adrese de PIN göndermedi.
Destek ekibiyle hiç bir şekilde iletişime geçemiyorum çok denedim farklı mercilerden iletişime geçmeyi denedim bana link attılar fakat sorunu çözmüyor.
Varmı bu sorunu çözebilen veya başına gelen? konu hakkında bilgi verebilirmisiniz ne yapmam gerekir?