Demo: https://demo1.burakscript.com/index.php
Demoyu kayıt olarak test edebilirsiniz. Demoda admin menülerini göremezsiniz. Ama gerçek bir test ortamı gibi kullanıp testler yapabilirsiniz.
Demoda tablo oluşturun içerisini isterseniz manuel isterseniz otomatik kazıyıcı ile doldurun. Sonra bu tabloyu api ile diğer projelere bağlayın.

İlgilenmek isteyenler r10 üzerinden dm atabilir.
Merhaba arkadaşlar bir çok kişinin dakikalar içerisinde api projeleri yapıp diğer projelere dağıtabileceği akıllı bir sistem yaptım.
Yani bu sistem veri yönetimi veri kazıyıcı veri api sistemidir. Ve çok emeklerim geçti. Bir yandan ücretsiz ver diyor ama bir yandan da çok emek verdim ufak bir bütçeye satmak istiyorum. Bu kadar 3 bir arada sistem yok gibi.

Sizce ücretli mi ücretsiz mi dağıtayım.

Merhaba kendi geliştirdiğim php scripti hakkında 27 dakikalık bir tanıtım videosu hazırladım. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

Bu scripti yakında r10da cüzi bir miktarla satışa sunacağım. Ama ilk önce scriptin ne işe yaradığını anlayabilmeniz için 27 dakikalık videoyu izlemenizi ve konuyu okumanızı tavsiye ederim.

Bu script tamamen otomatik bir sistemdir. Geliştiricileri büyük bir dertten kurtaracak. Her bir proje için yeni veritabanı yeni kodlar yazmaktan kurtaracak tamamen akıllı bir platform.

Detayları en alta daha detaylı bir şekilde yazdım. Bu script tüm dünyaya açılan bir veri yönetim paneliniz olacak. İstediğin kadar sınırsız uygulama, proje yapabilir ve bunları isterseniz ücretli bir şekilde otomatik api özelliği ile istediğiniz platformun kullanımına sunabilirsiniz. Kısacası bu script ile hiç bir kod yazmadan istediğiniz kadar proje açabilir bu bu projelerin verilerini başka platformlara ücretli veya ücretsiz dağıtabilirsiniz. Herşey tamamen otomatiktir ve akıllı bir sistemdir.

Şimdi tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. En aşağıda özet halinde tanıtım yazımızda vardır.

https://www.youtube.com/watch?v=gEhJl86dJzE

Videoyu izlediyseniz bir kaç özelliğini aşağıya yazdım.

Sizi Hangi Dertlerden Kurtarır? (Çözdüğü Sorunlar)

Bu platform, aslında sadece bir script değil, zaman, para ve teknik stresten tasarruf sağlarsınız. Kurtulacağınız en büyük dertler şunlardır:

⏰ Zaman ve Emek Kaybından Kurtulursunuz:

• Manuel Veri Toplama (Kopyala-Yapıştır): Web sitelerinden saatlerce, hatta günlerce süren veri toplama ve bunları Excel'e işleme angaryası tamamen ortadan kalkar.
  • Her Proje İçin Sıfırdan Altyapı Kurma: Küçük veya orta ölçekli bir proje için veritabanı tasarlama, yönetim paneli kodlama ve API yazma gibi haftalar süren işlerden kurtulursunuz.
  • Farklı Araçları Birbirine Bağlama Çabası: Ayrı bir scraper, ayrı bir veritabanı programı, ayrı bir API kodu arasında gidip gelmek yerine, tüm işlerinizi tek bir panelden yönetirsiniz.
  • Statik Verilerle Çalışma: Bir kez topladığınız verinin eskimesi sorunu biter. Kazıyıcı sayesinde verileriniz her zaman canlı ve güncel kalır.

💰 Yüksek Maliyetlerden Kurtulursunuz:

• Backend Geliştirici Masrafı: Projeleriniz için bir veritabanı, yönetim paneli ve API yazması için bir yazılımcıya binlerce lira ödeme zorunluluğu ortadan kalkar.

🤯 Teknik Zorluklardan Kurtulursunuz:

• Kod Yazma Gerekliliği: Veritabanı oluşturmak, API yazmak veya verileri yönetmek için tek bir satır bile PHP/SQL kodu yazmanıza gerek kalmaz.
  • Veritabanı Yönetimi Karmaşası: phpMyAdmin gibi karmaşık arayüzler yerine, herkesin kullanabileceği modern ve basit bir panel üzerinden tüm veri operasyonlarınızı yürütürsünüz.
  • Müşteriye Panel Sunma Zorluğu: Bir müşteriniz için yaptığınız işin verilerini yönetebileceği bir panel sunmak artık bir dert değil. Platformun kendisi zaten kullanıcı dostu bir yönetim panelidir.
Neler Yapabilirsiniz? (Kullanım Alanları)

Bu platformun esnekliği sayesinde hayal gücünüzle sınırlı, sayısız proje hayata geçirebilirsiniz. İşte bazı popüler kullanım alanları:

📈 E-Ticaret İçin:

• Rakip Fiyat ve Stok Takibi: Rakiplerinizin ürün fiyatlarını ve stok durumlarını günde birkaç kez otomatik olarak çekip kendi veritabanınıza kaydedin. Fiyat değişikliklerine anında tepki verin!
  • Ürün Verisi Toplama: Tedarikçilerinizin sitelerinden veya pazar yerlerinden yeni ürün bilgilerini (başlık, açıklama, resim, özellikler) otomatik olarak çekerek kendi sitenize ekleme sürecini hızlandırın.
  • Pazar Analizi: Belirli bir kategorideki en çok satan ürünleri, yorum sayılarını veya satıcı puanlarını toplayarak stratejik kararlar alın.

📣 SEO ve Dijital Pazarlama İçin:

• Rakip Analizi: Rakiplerinizin blog yazılarını, hangi anahtar kelimeleri kullandıklarını veya backlink aldıkları siteleri otomatik olarak listeleyin.
  • İçerik/Haber Toplama (Aggregator) Siteleri: Farklı haber kaynaklarından veya bloglardan belirli kategorilerdeki içerikleri otomatik çekerek kendi niş portalınızı oluşturun.
  • SERP Takibi: Belirlediğiniz anahtar kelimelerde Google sıralamanızı ve rakiplerinizin durumunu periyodik olarak çekip kaydedin ve zaman içindeki değişimi gözlemleyin. (Not: Google gibi büyük platformlar çok zorlu hedeflerdir ve Profesyonel Paket gerektirir.)

🚀 Freelancer'lar ve Ajanslar İçin:

• Hızlı Prototip ve MVP Geliştirme: Müşteriniz için bir mobil uygulama veya web projesi mi gerekiyor? Backend'i sıfırdan yazmak yerine, verileri platforma yükleyip anında API'nizi oluşturun ve saatler içinde projenin çalışan bir prototipini sunun.
  • Veri Odaklı Müşteri Projeleri: Müşterileriniz için "emlak ilan toplama sitesi", "iş ilanı portalı", "ikinci el araba fiyat analiz sitesi" gibi projeleri çok hızlı bir şekilde hayata geçirin.
  • Veri Otomasyonu Hizmeti Satışı: Müşterilerinizin manuel olarak yaptığı veri toplama işlerini, scriptiniz aracılığıyla otomatikleştirerek onlara aylık bir hizmet olarak satın.

💡 Genel ve Kişisel Projeler İçin:

• İlan Toplama: Sahibinden, Letgo gibi sitelerden ilgilendiğiniz kategorideki (örneğin "İzmir'deki 2+1 kiralık daireler") ilanları tek bir yerde toplayıp takip edin.
  • Hobi Projeleri: Döviz/kripto para fiyatlarını farklı kaynaklardan toplayıp analiz edin, spor müsabakalarının sonuçlarını arşivleyin ve daha fazlası!
Kısacası bu panel her şeydir.

Yakında daha gelişmiş özelliklerde eklenecektir.

Bu bir sadece tanıtım konusudur. 1 veya 2 gün sonra ilgilenen arkadaşlara uygun fiyatla satış yapmayı düşünüyorum.