Açıkçası bu konuda Coşkun abiyle çok konuştum işin içinde biri olarak anlatmaya çalıştım ama olmadı maalesef. kategoride bi kere ücretli üyelik zorunluluğu tamamen saçma hale geldi çünkü başa tutturulan konulardan senin açtığın konu görünmüyor bile. Başa tutturulan konu zorunlu artık. eskiden ekmek kazandığım yerde, sırf bozum kategorisi için yıllık platin aldığım yerde 3 aydır 1 kere bozum yapmadım. Bozum sadece bozumcular için değil ki bozduranlar da konu açmak istiyor, açamıyorlar. Bunları hep anlattım maalesef Coşkun abi o kategoride bana kalsa daha da arttırmak lazım üyelik koşullarını dedi. Ben bozum yapıp ödeme yapmayan kategori moderatörü gördüm Coşkun abi kendisi banladı. Şimdi kategori moderatörü ban yiyorsa bundan sebep hangi üyelik rütbesiyle güvenilirlikten bahsedebiliriz? Kategorinin başında 10 tane sabit konu var müşteri alta inecekte seni görecek
Yanlış anlaşılmam umarım, r10 kazansın ki bende kazanmasını isterim, bize ekmek kapısı olan bi yerin kendisi de kazanacak tabi, bunuda bi şekilde premium üyelik reklam vs kazanacak ki ayakta kalsın ama bu kategoride gerçekten denge çok bozuldu dediğim gibi 3 aydır 1 iş almadım sürekli de yukarı taşıyorum konuyu.