Arkadaşlar ayladır index sorunu yaşayan arkadaşları görüyorum. Bir çok arkadaşa cevap yazdım. Kimse forumda konuları pek araştırma istemiyor. O yüzden belki yardımcı olur diye index sorunu yaşayan arkaşlara yardımcı olmak amalı bilgilendiriyorum.
Google tarama bütcesini düşürdü. Bu yüzden dolayı yeni açılan sitelerde index alması bazen 1 ayı bulabilir search consoldan bile göndersen 1 ay nerdeyse google aramalarda görünmüyor ama sen düzenli her gün en az 10 15 içerik girersen özgün başlık ve kaliteli siten index almaya başlıcak ve gün geçtikçe dklara düşecek index almaların.
Sen sitene ara verdiysen daha sonra tekrar başladıysan düzensiz içerik girdiysen kopya haber girdiyse veya bir başkasında olan başlıkları girdiysen o sitenin index alma süresi uzun sürecektir.
1. Ara verilen sitelerde index süresi uzun sürer. ( düzenli hafta sonu dahil içerik girersen düzelecektir)
2. Sıfır sitelerin index süreleri uzun sürer. ( düzenli hafta sonu dahil içerik girersen düzelecektir)
3. Düşük değere sahip kopya içerik girersen index sürelerin uzun sürcektir. ( düzenli hafta sonu dahil içerik girersen düzelecektir)
NOT: Kısaca Yapmanız Gereken AZIMLE Hergün hafta sonu dahil içerikle sitenizi beslemektir. Kaliteli içerik kopya olmayan içerik yazmaya dikkat etmektir. Bunları azım ve sabırla yapan arkaşların index süreleri kısalacaktır. Ayrıca web indexing api kullanabilirseniz + avantajı olacaktır. Sorusu olan sorabilir.