Alcapon58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstadım karışık olmasının sebebi şöyle 4 bin saati tamamlayabilmek için yapay zeka derin arama ile(gemini - deep) 4 bin saati nasıl tamamlarım gibi sorular sordum. yapay zeka ise beni biraz yönlendirdi. mesela yaptığım motor tanıtımını ve antika pazarı fikrini yapay zeka verdi ve eğer vidlq yüklüyse bakabilirsin en çok izlenen videolar onlar oldu. yapmış olduğum kamp videolarıda kısmen ilk günlere göre 400 500 izlendi fakat bu izlenmeler ilk başlangıç için iyi izlenmelerdi. artık beklenti de artmaya başladı. karışık olmasının sebebi bu aslında bir an önce 4 bin saati tamamlayıp pk açıldıktan sonra odak noktamı bir yere bağlayıp yola devam etmek. şuan için planım bu şekilde. bilgiler için bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim hocam
Antika pazar çekimi yaparken dikkat etmelisin, kesici delici vs. arka planda beklenmedik şey kadraja girerse politikadan para kazanman etkilenebilir sarı yersin açılınca yada sırf o tür videolardan onayda alamayabilirsin göz kulak açık olmalı o konseptte bir müzik seti çıkar yada bir yerden müzik geçer telife takılırsın vs. ufak detayları çok oraların. boosspanda kanalına bak sana örnek olur, ürünlerin fiyatlarını sor kesinlikle nasıl gidilir gelinir anlat gibi gibi faydalı şeylere de değin onları atlamışsın mesela. ilk baştaki insanların ilgisine göre izlenenleri çek dediğim de oydu zaten insanlar merak ediyor o tür şeyleri, motorların tanıtımlarını da fiyatlarını performanslarını yakıt tüketimini arızasını kroniklerini gibi gibi antika videosunu full izliyorum birazda bizden olsun böyle böyle açarsın zaten pk. arada yine r10 da hatırlat kanalını sadece buradan tamamlarsın zaten saati