LitmuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanal çok karışık ben ne izleyeceğim mesela, motovlog mu, kamp mı, asmr videosu mu, gezi mi, motor tanıtımı mı yada kişisel motor kanalı mı yani abone olayım ama bana sonrasında hangisini vereceksin şap şup asmr adı altında izlenen videolar benim hoşuma gitmiyor abone olmam, belki öyle video ekleyeceksin, başkası belki asmr seviyor o abone olacak ama bir yerden gelirken bir yerden gidecek istatistik dalgalanacak bu sefer diyeceksin ki bir video 10k izleniyor diğeri 100 video kalitesi kurgusu vs. birşey demiyorum ancak hedef belirlemelisin ki belirli bir kategoriye koysun seni youtube ve ona göre üst rakiplerin önerilenlerinde çık youtube bu şekilde seni nereye kategorize edecek. Hepsinden yapayım istiyorum diyorsan da adın soyadın bilmem kişisel bilgilerini girmeli ve vermelisin millet seni gördüğünde desin ki ahmetin motovlog kanalı işte videoları çok güzel sarıyor izlerken akıyor bu gün ne yapmış acaba diye merak ederek izlesin ama oda yok. Umarım toparlar emeğinin karşılığını alırsın.

İlk konu başındaki şeye gelirsek dalga geçiyorlar o bu vs. hepsini geç kimse düşsen bir bardak su bir kuru ekmek vermez sen ekmeğindesin helali için koşturuyorsun dedim ya oda işinin bir parçası artık...
üstadım karışık olmasının sebebi şöyle 4 bin saati tamamlayabilmek için yapay zeka derin arama ile(gemini - deep) 4 bin saati nasıl tamamlarım gibi sorular sordum. yapay zeka ise beni biraz yönlendirdi. mesela yaptığım motor tanıtımını ve antika pazarı fikrini yapay zeka verdi ve eğer vidlq yüklüyse bakabilirsin en çok izlenen videolar onlar oldu. yapmış olduğum kamp videolarıda kısmen ilk günlere göre 400 500 izlendi fakat bu izlenmeler ilk başlangıç için iyi izlenmelerdi. artık beklenti de artmaya başladı. karışık olmasının sebebi bu aslında bir an önce 4 bin saati tamamlayıp pk açıldıktan sonra odak noktamı bir yere bağlayıp yola devam etmek. şuan için planım bu şekilde. bilgiler için bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim hocam