Selam dostlar;
Bundan tam 4 ay önce uzun video ve karma içerik olarak yola çıktım. Yola çıkarkende devam ederkende hep tek başımaydım.
Fakat nedense yaşımdan dolayı çok dalga geçen oldu çevremde hala da dalga geçenler var. ünlü yutubır felan filan bilirsiniz zaten. Sanki artık beni bu söylemler kırmaya başladı.
henüz pk açılmadı fakat 800 saat kaldı. şuan haftada 2 video atıyorum ve durumda iyi sayılır bazı videolar 2 bin bazı videolar 100 izleniyor. fakat benim morelimi bozan bu değiş çevre faktörü.
normalde başladığımda hiç takılmadım fakat şu günlerde umutsuzluğa kapılmaya başladım. heralde duygusal olarak ufaktanda olsa olumsuzluğa itildim. tabikii çok güzel yorumlarda alıyorum fakat nedense kötü kısmını görüyorum ve görmeye başlkadım. şuan içerik olarak bir sıkıntım yoktur belki niş konulara giriş yapamıyorum fakat kendi çapımda farklı konularda bulmaya çalışıyor çabalıyorum. devam etmek zorundayım sebeplerim var. benim gibi düşünen şuan bu yazıyı okuyan kardeşlerim varsa ve bu durumu atlatan kardeşlerim varsa nasıl atlattı? kısada olsa bilgi verirse sevinirim. her seferinde sizlere sordum yine sormak istiyorum kanalımda eksik gördüğünüz kapak-başlık-video içeriğinde sıkıntı var ise bunuda burada belirtirseniz çok sevinirim. özellikle bu duygusal kısım için beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. sağlıcakla kalın.
kanalım :
https://www.youtube.com/@dogadaikiteker