Premium aldım, bilgi paylaşılamaz diye bir şey yok. Aynı taraftayız.
Yanlış anlamış olabilirz birbirimizi.
Ticaret olduğu kadar da bilgi paylaşım platformu burası. Üst mesajda da bilgi verdim.
Teşekkürler hocam.
Bu arkadaşlar gold premium üyelik alıp rekabet ve piyasanın kötü halinden dolayı sırf satış yapamadığı için bu dijital ürünleri forumda bedava paylaşıp forumda Kurumsal ve belirli premium özelliklere yatırım yapmış arkadaşların ticaretini sırf kendileri satış yapamadığı için baltalıyorlar.
1-2 kişiye bedava dağıtsalar neyse, yüzlerce kişiyle paylaşıp forumdaki piyasayı alt üst ediyorlar.
Hadi sen ekmek yiyemedin ve ben yiyemiyorsam kimse yemesin dedin paylaştın, be kardeşim bizim ne suçumuz günahımız var, kanser kardeşime forumdaki ticaretlerim sayesinde bakıyorum ben, bir çok insan buradan evine çoluğuna çocuğuna ekmek götürüyor, satış yapamadıysan bir ay bir yere gir, asgari ücretini al Kurumsal Üyelik al rakip olalım beraber ekmek yiyelim, piyasayı dağıtmaktaki amaç nedir?
yukarıda yazan metin konuyu açan arkadaşın yazısı, yani arkadaşın derdi bilgi paylaşımı değil ben 30bin verdim üyelik aldım sen 1000tllik üyeliğinle iş yapma sende 30 ver diyor. Bu yüzden bu arkadaşı ve fikrini savunmayın. Geri kısımda hepimiz ortk nokta buluruz.