Umarım istediğiniz şekilde ilerler hocam. Ben bir alıcı olarak ilk önce kaliteye önem veriyorum tabi ucuz yapıp kalitesiz kumaş kullanıp sürümden de kazanabilirsiniz ama sizin tercihiniz.
Reklamlar dışında dışarıda insanlarla kurulan bağlar da önemli oluyor esnaflıkta bence ama üretmek her zaman riskli gelmiştir bana bu alanda çünkü üretimde kaliteli kullanayım desen bu sefer ithal ürünleri alıyor millet sen ithal gelen ürünle yarışamıyorsun çünkü adamlar 2 tl ye getiriyor sen zaten 2 tl ye üretiyorsun adama verirken 3tl diyince adam kabul etmiyor vs. bu yüzden de ithal ürün getirtmek daha cazip geliyor adama.
Ama kendiniz hem üretip hem de böyle toptan alıp satanlara vermek yerine kendiniz direkt satacaksanız kaarınız da güzel olur ilerleme şansınız da olur ama iyi bir reklam girmeniz gerekiyor.