Varlık yönetimine düştüyse taksit yapıyorlar. Yatırdığınız para da dosyadan düşer normal şartlarda ama avukatla konuşup indirim alma ihtimaliniz daha yüksek en azından denemiş olursunuz ben 60k lık borcu 40k ödemiştim
Hocam senet borcu varlık yönetime düşmüyor diye biliyorum banka borcu olsa 2 senede varlık yönetime devir ediyorlarda. Senet olunca böyle oluyor.
KArşı tarafın avukatı ile görüşmek istemiyorsan senin yerine iletişim kurabilirim. Ve o borcu bir miktarda olsa aşağıya çekmeye veya taksitlendirmeye çalışabilirim. Daha önce buna benzer durumlarda kurduğumm iletişimlerde yardımcı olmuştu avukatlar.
Ve ayrıca icra dairesine yatırıp takip ederseniz kapattırabilirsiniz karşı taraf ile iletişime geçmeden. Sorun olmaz.
Allah razı olsun hocam desteğiniz için çok teşekkürler. Ben daha önce iletişime geçtim kendileriyle ama pek sözlerinde durmuyorlar bu yuzden icra dairesine ödeme yapip kapattırıcam büyük ihtimalle. Uyapta dosyada kesinleşen miktar faiz vekalet ücreti vs hepsi yazıyor ama yinede kapak hesabi yaptırmalımıyım icra dairesinde?