Merhabalar,

marka isimleri vermek istemiyorum kimseyi zan altında bırakmamak ya da olumsuz bir yoruma sebep olmamak adına.

x şirketlerinde eticaret yazılımlarını amazon sunucuları kullanıyoruz şeklinde bilgi vererek yazılım veya hosting vs bilgileri vermeden kendi sunucularında barındırıp kendilerine ait x bir kontrol paneli veriyorlar tabi sunucuya erişim yine engelli.

bu durumda bir çok bilinçli ya da bilinçsiz müşteriler sorgusuz bu durumu kabul ederek verilen alt paneli kullanıyor.

2 yıl süredir istikrarlı çalıştığımız bir eticaret yazılımımız var teslimi hakkında hala geliştirme aşamasındayız. Firmamıza ait x alt panel ile kontrol yönetimi vermek mi yoksa lisanslama yöntemi ile teslim mi bunun arasında ciddi anlamda git geldeyiz.

not : popüler markaların e ticaret danışmanlığını hatta Türkiye de hizmet veren x bir markanın yönetimini sağlıyorum. Rakip görebileceğim özellikler sunan bu firmaların alt yapısını denedim açıkçası ama işin içinde olduğumdan mı bilmiyorum yönetimi bende olmayan bir işleyişe ısınamıyorum garip.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Bu tür işleyişe sahip yazılım hizmeti sunan firmaları ne kadar mantıklı buluyorsunuz ?