Rashand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde uyuz oldum bu cpanele ulan dedim ne kadar kötü olmasına rağmen baya bi kullanıyo ki aslında kötü değil ben bi anlık sinirle öyle dedim bir iki piyasya baktım rakipleride ücretsizlerde baya daha az özellik var plesk ve cpanele göre dedim ben açık kaynekli bir paneli alır üstüne özellik tasarım ekleyip cpanel plesk gibi kullanışlı bir şey yapabilirim, direk yari fiyatina sunsam, öbür paneldeki bütün bilgileri otomatik importalasam bile hosting firmalari hazır düzeni değiştirir mi ne diyorsunuz ?
Ürettiğiniz içerik ile CPanel ve Plesk yada diğer alternatiflerin önüne işlev, tasarım, güncellik olarak geçmenizin çok kolay olduğunu düşünüyorum. Zor olanı söylememi isterseniz, bu iki yazılıma herkes çok alışmış durumda ve sorun çözümleri, geliştirme v.b durumlarda fazlaca döküman ve video mevcut.

Hostinger HPANEL den yola çıkarsak benim şahsi görüşüm plesk ve cpanele göre daha sınırlı olmasına rağmen daha işlevsel olduğu düşünüyorum. Projeye açık kaynak paşlarken github üzerinden ilerleyip ingilizce paylaşımlar yaparsanız projeye belki çok katkıda bulunacak insanlar çıkar. Şahsen ben laravel ile geliştirilen bir projeye katkıda bulunmak isterim.