Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başla hocam hayırlı olsun herkesin hayatında 1 kere deneyimlemesi gerek ben 2x li yaşlarındayım kafamdaki sac döküldü bakalım size etkisi nasil olacak.

1 - Tavsiye olarak : hayal satanlara kanma.

2- Alıcı hesaplarını iyi ayarla ( En baştan ayarlayamazsan siparişler gelir Alıcı hesap sorunu yüzünden tüm operasyonun mahvolur )

3- müşterileri daima bilgilendir kargo takip kodlarının takibini iyi yap suanda 10 20 sipariş alırsın sorun olmaz dersin ileride günde 1000e çıkar sayı afallar kalırsın. Buna dikkat et

4- ürünleri amazondan alacaksan hesabına hediye kartı olarak bakiye yükleme ( hesabin kapatılır paran içeride kalır)

5- ufak ufak başla reklam yapacaksan bile deneye yanıla öğren saga sola para kaptirma her gelen ekstra bisey yapar sonra sen işin içinden cikamazsin kendin öğren. Gerekirse yapay zekaya emanet et reklamını.

6- kimseye güvenme işini öğretme. sattığın ürünü gizle ve dropshipping gruplarına girince seller profil site vs isterler kimseye atma. (defalarca kez Başıma gelen ; şerefsizler magazamizi bulup 100 110 tane 5/6 dolarlık sipariş veriyorlardi sonra hesabımızı kapattiriyorllardi.)

7- Amazonda drop yapacağım diye düşünürsen türk hesap alma şuanda turk hesaplarin tamamı sorunlu kapanıyor ne yaparsan yap yine kapanıyor alacaksan Avrupa amazon hesabı al tuzludur ama sağlamdır.

8- kendi orijinal hattini operasyonun içinde kullanma saat farkı olur cart olur curt olur sürekli ararlar yeni bir hat al. Hat almak istemiyorsanız numara kirala 1 senelik kredi yükler hem arama yaparsın hem arama alırsın.

9- Devamlı olarak bu işten para kazanacağım diye düşünme egitime öğretime acik ol gelen parani hep farkli işler icin ayır yada dağıt. Musluktan akar kesilince seni rahat ettirir yada geçimini sağlar.

10- droptan gelen siparişleride çalıştığın ülkenin saatine göre 1 gün sonra yolla 1 gün içinde musteri iptal vs ederse bosu boşuna Alıcı hesaba girip iade ile uğraşmazsın

11- para kazanmaya başlayınca havalara girme bırak is kendi yürüsün ekstra yatırım yapip işimi büyüteyim kazancım artsın diye düşünme batarsın. ( ortakda alma kardesi kardeşe kirdirir ortaklik)

Isin icin ayırdığın parani tek bir hesapta tutma payooner kullanıyorsan tüm parani oraya koyma hesap kapanır cart olur curt olur belge ister, beş parasız kalirsin ortada ufak ufak koy parani kafan rahat olursun. Hayirli uğurlu olsun şimdiden
Konu hakkında emek verip bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum hocam
zaten 2x li yaşlarımda saçlarım dökülmeye başladı 🥲bakalım ekstra iş olarak yapmayı düşünüyorum zaten bir kaç sene bekletim yok
dediklerinize çok dikkat edeceğim