Quaresma7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efsanelerinin posterlerini yırtanlar önce resmi hesaplarından 2000 yılı UEFA kadrosunun ilk 11'ini yayınlasın

Bu mesajı silen R10 yönetim ekibini tebrik ederim Millet birbirine küfür hakaret ediyor suçlusu biz oluyoruz. Getirdiğin ekipteki arkadaşı kutlarım @Coşkun Çetin;
Tüm taraftarları FET֒cü ilan ettiğiniz için mesajınız silinmiş şu anda iftira attığınız içinde uzaklaştırılmanız gerekiyor bence yönetimi zan altında bıraktığınız için özür dilemelisiniz.. Bu yaptığınız terbiyesizlikten başka bir şey değil. Başkasıyla tartışıyorsunuz yönetici haklı olarak işlem yapınca yalan beyanda bulunup iftira atıyorsunuz!

Yöneticiye;

“Efsanelerinin posterlerini yırtanlar önce resmi hesaplarından 2000 yılı UEFA kadrosunun ilk 11'ini yayınlasın
Bu mesajı silen R10 yönetim ekibini tebrik ederim “

Bu mesajımı sildiler diyerek kendi zekanızla beni etiketleyip laf sokmaya çalışıyorsunuz.

Silinmesine sebep olan ve nasılsa silindi gözükmez mantığı ile bu mesajınızda gizlediğiniz yeri ile beraber tüm mesajınıza ait ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum bakın bakalım moderator sadece yukarıda yazdığınızı iddia ettiğiniz ve YALAN söylediğiniz mesajınızı mı silmiş yoksa tüm taraftarları terör örgütü üyesi olarak yazma cehaletinde bulunduğunuz için haklı olarak mı silmiş mesajınızı;