Geliştirdiğim E-pin sitesi için sizden tavsiye almak istedim. Akıl akıldan üstündür yanlış yaptığım noktalar vardır illaki.

Site özellikleri:
- Chat Asistanı:
->Kullanıcı belirli komutları kullanarak: Bakiye sorma, sepetim gibi komutlar var. Canlı desteğe bağlan diyerek siteye göre düzenlediğim yapay zekaya bağlanır ve yapay zekayla konuşabilir: Konuşmada siparişte sorun yaşadığında yardımcı oluyor ve destek talebi açabiliyor.

- Header yönetimi: Header stil ayarları var css i oradan direkt düzenleyebiliyorsunuz. (kodlama bilmenize gerek yok zaten ben ekledim herşeyi arkaplan rengi, yazı kalınlığı vs.)
- Slider yönetimi: İstediğiniz düzeni seçebilirsiniz şuan 3 tane var eklenecek olan 1 düzen kaldı. ( bu kısımda da özelleştirme var.)
- Vitrin yönetimi: Vitrinlerde belirli düzenler var onları bu düzenleri seçerek düzenleyebilirsiniz. Şuan 2 düzen var 1 i ekleniyor.
- Footer yönetimi: İçerik olarak metin, sosyal medya ve bağlantı ekleyebilirsiniz buna ek olarak sütun sayısını belirlersiniz.
- Kategori yönetimi.
- Ürün yönetimi: Yapay zeka ile ürün açıklamasını, meta anahtarları gibi metinleri yaptırabilirsiniz tek butonla yapıyor.
- Sipariş yönetimi
- Kullanıcı yönetimi
- Rapolar
- Yayıncı yönetimi (yayıncı bağış kısmı var.)
- Ödeme kayıtları
- Hediye çekleri
- Kuponlar
- paytr entegrasyonu
- Mail bildirimi
ve dahası yaptığım epin yazılımında mevcut.

Neler eksik neler ekleyebilirim nasıl ilerlemeliyim?