hocam elbette iyilik yapabilirsiniz ama sorumluluğunu almalısınız. Burada siz bir iyilik yapıyorsunuz diye her ne olursa olsun sorumluluktan kurtulmuş olmazsınız, benim söylediğim şey bu.
Eniştenizin yerinde ben olsam sizden böyle bir şey istemezdim, taksiyle gitsinler derdim, ha ola ki istedim cezayı mutlaka öderdim, ama enişteniz ben değilim

aynı şekilde sizin yerinizde olsam yardım için mutlaka kabul ederdim bunu ama ceza yiyince asla enişte ceza yedim ha demezdim. ben hızlı kullandığımda cezayı ben yemeliyim, bu ceza benim hızlı sürmemi engellemek için, hangi durumda olursam olayım, ama birisine yardım ediyorum o zaman benim hiç sorumluluğum yok diyemem.
Siz bunu bir eğitim bedeli olarak düşünün ki size bir faydası olsun, bir kazayı bu ceza yüzünden savuşturacağınızı düşünün hocam.
kazasız, belasız...
Tabi her yorumu okudum, ben kendimi haklı onu haksız görmekten ziyade yani bu işin oluru raconu ne olur diye sormak istedim kestiremedim çünkü ama şunu düşünüyorum onların talebiyle gittim trafikte biriyle sürtüştüm herifte çekti vurdu ve öldüm

yani ceza yok ışık yok radar yok ama evde otururken böyle bir talep gelmese oturuyor olacaktım bir anda ölmüş oldum, annem tutup teyzeme vaaay senin kocanın yüzünden öldü dermiydi diyorum ama tabi kulağıma küpe artık birine iyilik mi aman tövbeee