Google ilk 100 parametresi kaldırarak Semrush vb. araçların veri almasını etkilemişti. Dün konu ile alakalı mail attığımda gelen cevabı sizlerle de paylaşmak istedim

Merhaba!

Semrush ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz! Umarım gününüz iyi geçiyordur 😊

Benim adım Tarci ve Ürün Destek Ekibi'ndeyim. Alan Adı Genel Bakış aracında size yardımcı olacağım.

Lütfen şu anda yalnızca İngilizce destek sağladığımızı ve mesajı çevirmek için bir makine çeviri hizmeti kullandığımızı unutmayın. Çevrilen mesajın altında orijinal İngilizce mesajı görebilirsiniz.

Google'ın yakın zamanda yalnızca Semrush'ı değil, tüm sıralama izleme araçlarını etkileyen bir değişiklik getirdiğini paylaşmak istiyorum [Haber Odası makalesi bağlantısı]. Geçici bir çözüm uyguladık ve Google sonuçlarının sürekli görünürlüğünü sağlamak için durumu yakından takip ediyoruz.

Şu anda bu değişiklik, anahtar kelime güncellemelerinde (normalde ayda bir yenilenir) bir gecikmeye neden oluyor ve bu da tahmini trafiğin hesaplanmasını etkiliyor. Ekibimiz uzun vadeli bir çözüm üzerinde aktif olarak çalışıyor, ancak henüz kesin bir zaman çizelgesi veremiyoruz.

Bu arada, başka sorularınız veya endişeleriniz varsa lütfen çekinmeden bana ulaşın; yardımcı olmak için buradayım!

Saygılarımla,

Şuan sadece nereden yeni backlink gelmiş onu görmeye yarıyor Semrush bakalım ne zaman düzelecek