Her bir parçayı sırayla girip dinliyorum. Çok güzeller

(Hatta istek parça yapayım)
Senden "YouTube'çuluk" serisi için böyle acapella vokalleri olan bir jingle bekliyorum... Giriş ve çıkış anonslarının ve reelsların altında kullanabilirim diye düşündüm

(Tabii senin için eğer basitse)
Şöyle bir yorum yapacağım. Content ID hariç gelirlerini arttırmak için acaba bu parçaların biraz daha uzun ve backgroundda çalabilecek versionlarını hazırlayabilir misin. Parçalar iyi ama dinlenip geçiliyor... Playlistlere girebilmesi gerek sanki. Veya birşeylerin içerinsinde kullanılarak sana telif getirisi sağlamalı... Grafik tasarımları sen yapıyorsan eğer onlar da çok başarılı.
Özellikle parçalara bulduğun isimler ve yaptığın coverlar'da tutturduğun tarz ve yaratıcılık hoşuma gitti.
Eleştiri için çok teşekkür ederim dikkat edicem. Senin videolara dalmışım yazamadım

Haftalardır kanalı nasıl büyütebilirim diye içerik arıyordum. Kafama takılan bir çok şeyin cevabını buldum. Balat'ta bir Studyo hazırlıyorum hocam ben de. Ne zaman isterseniz misafir olabilirsiniz. Müzikleri kullanabilirsiniz, kısa olmaları konusunda da daha öncesinde uzun oldukları için eleştiri almıştım kısa tutmaya çalıştım ancak şöyle uzun versiyonlarını da ayrıca yüklemeyi düşünüyorum. Bu gibi konularda da instagram'dan rahatsız edebilir miyim sizi?