bak simdi senin icin usenmedim uk den bi musteri buldum pound odeme yapmis bana gelen euro. benim out hesabimda cenoa usd abd hesabi. ve bunlarin hepsine sadece %2 komisyon oduyorum.
yardim amacli konuya yazan insanlara da bu sekilde davranman hos degil, cok biliyorsan konu acmamalisin. bi kere zaten mantik hatasi var 10 farkli ulkeden musterin var 10 farkli para birimi hesabi mi acacaksin. sepa konusunda da soyledigimin arkasindayim. sepa = single euro payment area
Kusura bakmayın, ben biraz gergin bir anda yazdım. Gönderdiğin ekran görüntüsnündeki ekran müşterinin ödeme detayı bu benim bahsettiğim ekran değil eğer farklı para birimiyle ödediyse zaten değişir ve default olarak seçilen para birimiyle bakiyeye aktarılır. Ama içerideki mevcut bakiyesini başka bir para birimiyle değiştirmez ve çekemez banka hesabı eklerken default seçtirir sana stripe buna göre exchange eder ve o para kalıcır yani ben eur ödemesi aldım bakiyem eur değiştiremem bu kadar.. Sepa Inst var yani ben payouts attığım gibi anında alabiliyorum. Neyse konumuzda bu değil zaten bana EUR IBAN verebilen bir fintech firması gerek konuyu bu yüzden açtım.