Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
kendı hesabım olarak belırtıyorum hocam valla kafam karıstı benımde bılmıyorum bakalım artık nasıl yapacagım cevap ıcın tesekkurler
Eğer bu şekilde belirtiyorsan hiç bir problem çıkmaz hocam en fazla sebebini açıklamanı istediklerinde coin al sat'dan kazandım dersin ki 100 bin tl için kılını kıpırdatmaz devlet 100 bin tl çekmiş vergi vermemiş falan filan umurlarında olmuyor tek umurlarında olan yüksek limit çekimler oluyor o da bir kaç milyon sonrasında maslağa takıldığından kaynaklı sorun çıkarabiliyor. Uzun süre bir kaç borsa ile çalıştım oradan biliyorum işlerin nasıl yürüdüğünü.
Tekrar tavsiyemi vereyim bir soğuk cüzdan oluşturun binance üzerinden bildirmekten kurtulun.
Sadece 100 değil de 97 98 çekmiş olursunuz soğuk cüzdandan direkt
Ya da binance'dan geldiği belli olmasın istiyor ve gönlünüzü rahatlatmak istiyorsanız gidin P2P ödeme seçeneğinden takas yapın. Nasıl yapılıyor ;
Binance üzerinden p2p satış işlemi gerçekleştirilirken kendinize uygun tutarı seçiyorsunuz misal veriyorum adam 1 dolar 30 tl iken 1 doları 29'dan bozuyor
29'dan bozdurmak istiyorsunuz ve işlemi başlatıyorsunuz , işlemi başlattıktan sonra binance güvenceye alıyor sizin paranızı ve siz sadece adamdan gelecek parayı bekliyorsunuz orada da zaten ibanınızı belirtip işlemi başlatıyorsunuz.
Yani burada siz crypto gönderiyorsunuz karşı taraf da o crypto değerinde paranızı ya da o dolar değerinde paranızı ibanınıza yolluyor hiç bir problem çıkmıyor.
Hele ki yüksek tutarlarda hiç bir problem çıktığını görmedim olsa bile binance güvencesi olduğu için arada binance ile problemi halledebiliyorsunuz.
İyi akşamlar