Merhaba Forumun değerli yeni ve eski üyeleri

Biliyoırsunuz adsense hazır sistemler ile onayı birazdaha kolay veriyor. Benimde kulandıgım hazır sistemler var ve 20 den fazla onay aldım.
bu sistemlerde dikkat etmeniz gereken fixlenmiş yöntemler yazılımlar temalar kullanmayınız.

Forumda bir arkadaşımız oyun yazılımı paylaşmişti ve o oyun yazılımı fixlendi ve forumda arkadaşın konusunu kaldırdilar yazak oldugu için. bu sistem artık onay almıyor boşuna sagdan soldan buldugunuz yazılımlari kurup onay beklemeyiniz ( onay alan varmıdır illakı vardır şansa kısmete)

Hazır yazılımlar html ve wordpres entegreli olarak kulanılmaktadir. ben genelde wordpress tema olarak yapıp kulanıyorum. html de düzenlemesi guncelemesi zor oluyor.
bu hazır yazılım içerisinde makaleler olan bir yazılım degildir makaleleri sizin eklemeniz gerekmektedir.

Neden sizin eklemeniz gerekmektedir?
Bu yazılımın degersiz içerik kopya birden çok siteden kopyalanmış birebir alınmış vs Adsense ihlal vermesin diye her sayfaya makaleyı sizin eklemeniz gerekmektedir.
bu sayede gönül rahatlıgı ile kulanabilirsiniz.

Bu bir temadır wordpres tema bölümüne yukleyip aktif etmeniz gerekmektedir
Bu tena yazılım için kurulum destegi vermiyorum

Bu ve bunun gibi bilgilendirici Adsense konularini Bu linkten takip edin: Konuya Git

Bu konunun altına yorum yazan 20 kişiye temayı ücretsiz gönderecegim Sadece yorum yapan kulanıcılara gönderilecektir Whatsapp ve Pm atmayınız.
Önce demo Gönderecegim beğenirseniz indirme linki gönderecegim.
Foruma üye olmayan hiç kimseye gönderilmeyecektir sadece r10.net pm ile gönderilecektir.

Bu konu hakında bilgi birikim ve sorularinizida yorum yaparak sorabilirsiniz.

Unutmayın Forum paylaştıkça güzelleşir. Bizden ücretsiz alıp satanı yakalarsam.