RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Dosya ve veri tabana zararlı kod ve arka kapı ekliyorlar. Sadece bunları kaldırmak yeterli olmuyor ekstra arama motorları için çalışma yapılması gerek.
%100 sorunu kısa sürede çözebilirim.
Konum: https://www.r10.net/wordpress-seo-gu...emium-waf.html
Öncelikle teşekkür ederim. Geçmişte benzer durumlar yaşamıştım ve nerede eklendiğini bulup temizlemiştim şimdi bulamayınca öğrenmek için foruma danışmak istedim.

MaSTeK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim o linkler aktif mi onu kontrol et. Aktif değilse silinmiştir. Bu işlem için para ödeme kimseye.
Wp kullanıcılarını kontrol et öncelikle.
Linkler aktif ise. Açtığımda zaten yönetici olarak giriş yapmışsan. Yazıyı düzenle. Yada sayfayı düzenle şeklinde en üstte link göreceksin. O şekilde temizle.
Cevabın için teşekkür ederim. Söylediğin şekilde linklere bakmıştım ve tıklanan linkler "Aradığınız Sayfa Bulunamadı" uyarı yazısı geliyor. Yönetici olarak girip baktığımda da linkler vs. görünmüyor.

Barthesan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi incelediğimde o sayfalar /detail/1516616 gibi rastgele numaralandırılmış URL'lere açılıyor. Sayfaya girince aradığınız sayfa bulunamadı uyarısı geliyor. Bu sayfalar normal ziyaretçiye 404 hatası gösteriyor ama Google botuna başka içerik gösteriyor. Yüksek ihtimalle kullandığınız bir Wordpress eklentisi sebep olmuş olabilir.
Benden önce cevabı vermişsin hocam teşekkürler,

WP site çok eski ve sıradan bir tema var, eklenti olarak bilindik 4 eklenti var sadece iletişim formu ile Litespee cache aktif o yüzden eklenti olmayabilir diye düşünmüştüm.