Hocam güzel bir konuya değindiniz yaklaşık 1 yıldır Özbekistan’da yaşıyorum burada bir site scripti lazım oldu bir kaç kişiyle iletişime geçtim birisi bir Telegram link attı buradan inceleyin istediğiniz var mı diyerek bir guruba girdim (Sağsalim filminde aman tarım dedim) diyor ya aynen öyle oldum guruptan çıktım ertesi gün sabah 7 guruba eklemişler beni, hepsi birbirinden bataklık grupların isimleri ŞAHASER cezaevi, illegal, tekteyatar vs vs neler dönür guruplarda kart bilgileri mail ordrlar link ödemeler sahte site scripler İbanlar bet işleri craxs proğramları tcden plakadan telden bilgi sorgulamalar aklınıza gelemeyecek binlerce şey grupta durmanın 10 yıl yatarı var gibi gördüm ve bunların çoğu Türkiye’de aşırı wp Telegram numaraları satılıyor o kadar rahatlar ki sektör almış başını engel yok bir kaç yere internet üzerinden şikayet ettim Telegrama bildirdim ama sanırım kimse birşey yapamıyor ben öyle hissettim internette araştırdım insanlar linke tıklamış gece hesabı boşaltılmış farklı türlerde dolan..rl.mış Vs hemen hemen hepsi takipsizlik almış yani bunların sonu da yok şikayette bir işe yaramıyor gibi burada o guruplarda illaki olanlar da vardır diye düşünüyorum. Sen çalış emek ver şe…f…sizin birisi gelsin emeğini çalsın sonuç bu.