Benim cevrem geniş gün geçtikce yazan oluyo instagram twitter youtube kanalları facebook bunlardan alıcı satıcı olarak bana yazan cok var whatsaptan grub veya kanal acmayı düşünüyorum ama sadece yöneyiciye ait genel satılık hesapları paylaşip herkes görsün isteyen beğenen numaramdan yazıcak şekilde paylaşımlar yapıcam tabi paylaşımlar yapmadan önce hesap alan kişileri satan kişileride alıcam gruba veya kanala bunu yapma sebebim herkes farklı hesaplar atıyo kimi satıyo kimi alıyo bende elimdekileri hesapları yayınlayıp alan olursa zaten iletişime gecicek satan olursa yayınlıycam ve şunu yapıcam kar koyucam üstüne örnek veriyorum 2 K kar yaptıysam bunun %20 %30 gibisinide sağ sola bağış olarak yapıcam sizce nasıl arkadaşlar fikri olan yada öneri vericek arkadaşlar yorum yapabilir sizce grub mu acayım yada kanal mı grub acarsam herkesin numarası gözükücek ama kanal acarsam kimse kimseyi görmez benim iletşim numaram haric whatsap üzerinden yapıcam hepsini fikri olan yorum yapabilir saygılar