mustafaulkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Extreme'ye yanıt....
Daha önce -2-3 yıl önce-başka bir firmadan kiraladığım sunucuyla FTP ile bağlanıyor ve dosyaları aktarıyordum.
Bu firmadan kiraladığım sunucuya da FTP ile bağlanacağımı sanıyordum. En az 2-3 gün filezilla, coreftp ile bağlanmak için uğraştım. Destek alamadım. (Daha doğrusu çok geç dönüş yaptılar.) Ben sürekli ftp bağlanmaya çalışıyorum.
Daha sonra RPD ile bağlanacağını söylediler. Evet RPD ile bağlanmayı bilmiyordum. RPD ile bağlantı nasıl yapılacağını anlatan bir paylaşım yapıldı. Yine bağlanamadım.
---
Başka bir firmadan sunucu kiraladım. Hem RPD ile hem de FTP ile çok kısa sürede bağlantı yaptım. Kendileri de yeterli destek sağladılar.
Bir ürünü satın alırken o ürünü kullanmayı biliyor olmak zorunluluk değildir.
Bir ürünün satış sözleşmesini kabul etmek ürünü iade etme hakkını ortadan kaldırmaz. Satış sözleşmeleri yasal mevzuatlara aykırı olamaz.
Bir konuda haklısınız. Her firmanın destek anlayışı farklıdır.
Paramı iade etmişler. Teşekkür ediyorum. Keşke bunu daha önce çözebilseydik.
Tekrar söylüyorum. 300 tl peşinde değilim. Bu süreçte benim kaybım kat be kat fazla olmuştur.
Bir sunucu kiraladığınızda icerisine FTP sunucusu kurmadan sunucuya ftp bağlantısı yapamazsınız. Birincisi bunu BİLİYOR olmanız gerekiyor. İkincisi ise firmanın size alın bu rdp bilgileriniz bağlanabilirsiniz dediginde o bilgileri kontrol etmeden verdiğini düşünmüyorum.

Kaldı ki firma iadenizi yapmış, konuyu fazla uzatmaya gerek yok.

@Cloudviba; Teşekkürler çözüm icin.