Selam olsun,

Arkadaşlar size vereceğim tavsiye hem forum hem hayatınız ama şuan ki değil gelecek hayatınızda fayda sağlayacağınız bir tavsiye.
Popüler olmak, çok bilinmek, çok göz önünde olmak ya da forum özelinde çok yanıt almaya odaklanmayın.
Bazen günlük yaşantıda rast geliyorum gencecik zehir gibi gençler o kadar boş ve niteliksiz şeylerle kendisini öne atıyor ki şahsen üzülüyorum.
Evet, bu "yöntem" günü kurtarır ve insana bir çevre yaptım hissi yaşatabilir ama aslında nitelikli kitleden uzak bir kitleye kendisini hapsetmiş olur.

Forumda yine aynı şekilde sadece çok yanıt gelmesi için türlü şeyler yaparken görüyorum.
Bir mod olarak şikayetim yok ama şahsım özelinde üzülüyorum yani.
İki alkış iki satış ya da iki "kanka" için ileride yapabileceğiniz büyük bir çok kapıyı açılmaz hale getirebiliryosunuz.

Nitelik yazınca hemen ciddi, sıkıcı konular geliyor akla ama bahsettiğim o değil yaptığınız mizahı, eğlenceyi, konuları aynı şekilde ama daha değerli şekilde ya da formda yapabilirsiniz.
Bu neden önemli ondan bahsedeyim.

Ne yapıyorsanız o yaptığınız şeyin seviyesinde bir takdir, başarı, kazanç ya da değer kazanırsınız.
Niteliksiz bir yöntem seçerseniz kazancınız, takdirler, başarılar ya da gördüğünüz değer yine niteliksiz olacaktır ve bunu tercih eden siz olacaksınız.
Her zaman yazmaya çalışıyorum bir kişi > 10.000 kişiden olabilir.
Sizlere naçizane tavsiyem kendi değerinizi hangi değerdeki insanların belirleyeceğini siz belirliyorsunuz.
Kendi değerinizi iki şak şak için heba etmeyin.

Etmiyorsunuzdur elbette ben kendi 20 li yaşlarıma yazmış olayım zira kimse üstüne almayı sevmiyor.