Gün içinde yazdığınız forumların bir çoğunu inceliyorum faydalı şeyler öğreniyorum ve sizin bu değerli bilgilerinizden
kendim için faydalanmak istedim eğer isterseniz ^ ^

Kısaca boyum 170-175 arasında. 21 yaşında kuzenimle yan yanaydık benden 5-7 cm uzundu. Şuanda 23 yaşındayım
Bugün yan yana geldik, aynı boydaydık hatta çok az farkla daha uzun görünüyordum ondan baya bir şaşırdım
Yani bariz bir fark var 21 ve 23 yaşımın arasında olmuş bu hiç farkında değildim ve takıyorum boyu
Hala uzuyor olabilirmiyim diye size sormadan önce aşşağıda kendim hakkımda birkaç bilgi verdim ki doğru analiz edin diye

Ellerim küçük - bileklerim ince
Yaşımı hiç göstermiyorum görenler traş olduğumda 16-17 sanıyor
Sakallarım hızlı çıkıyor normal şekilde ama kesince kesmeyince de küçük duruyorum
Minyon derler bazen hiç araştırmadım bilmiyorum
Fitnessa başladım 3 ay önce vücut yapmak için şimdilik stabil ve iyi ilerliyor
Ayak numaram 43 bir değişiklik olmadı henüz.
Babam 170 boyunda, Omuzları geniş elleri bilekleri kolları sırtı falan kocaman (Yani baya kalıplı duruyo reis)
Bana senin yaşındayken bende senin gibiyim demişti
sigara kullanıyorum ve kalp hastasıyım 2 ameliyat geçirdim VDS-ASD (sorunum geçti kısaca)
Hormonlara vitaminlere vb baktırdım eksiksizdi hiçbir sorun yoktu detaylı bakıldı
Kemik yaşına falan hiç baktırmadım bilmiyorum zaten gitmeden öğrenmek istiyorum en azından analiz etmek
En önemlisini belkide benim açımdam öyle arkadaşlar(SESİM HALA OTURMADI STABİL DÜZEYDE İNCE ÇIKIYOR KENDİMİ KASARSAM KALINLAŞIYOR ANCA)

Soruma gelecek olursak sizce hala uzama olayım varmıdır ve bu durumu yaşayan eş,dost,tanıdık,arkadaş birileri varmı ben şundan bunu gördüm diyen falan
Gerçekten merak ediyorum başka forumlarda araştırdım ancak bulamadım ben buradaki forum grubundan kalabalık biryer bilmiyorum.