Bunun sebebi genelde internet hızının disk hızından hızlı olmasından kaynaklanıyor. Bende de aynı sorun vardı M2 aldım fark yarattı
Hocam steam indirme yaparken anladığım kadarıyla aynı anda da yazma yapıyor yani oyunu kuruyor. Disk ne kadar hızlı yazarsa indirmeye o kadar hızlı devam ediyor. Ama sadece steam değil qbit'den torrent indirirken de sabit kalmıyor. 1gbit kullanıyorum evet ama bunu sürekli alamıyorum. Belki internet firmasıyla da alakalı değildir emin değilim.
bilmezmiyim en büyük mağdur benimdir bu konuda.
2 yıl oldu eve çıkalı geldiğimde türk telekom süper online ikisininde 1000 altyapısı vardı ikisininde portları doluydu (taşınan var 3 kişi portlar boşaldı normalde) kimi arasam o ona yönlendiriyor o ona yönlendiriyor
iki şirketinde yönetim binalarına gittim ümraniye kadıköy çekmeköy heryere gönderdiler beni.
en son hukuki yola başvurucam dediğimde sözüm dinlendi..
hocam bende aynı sorunu yaşadım, ttnet'de yetkili birisinin twitter adresini buldum özelden yazdım. adam sağolsun gördü ilglienyiorum dedi ertesi gün eve gelip kablo çektiler. 8 mbps desteklenen altyapıya bir mesajla ertesi gün 1gbit aldım şaka gibi valla