Burası sonuçta forum, adliye değil. O kişinin vereceği varken hakkında savcılığa şikayette bulunulabilir ya da icra işlemi başlatılabilir.
Forum yönetimi ne yapsın? Banını açmasa bu defa başka nick ile gelir onu da geçtim hırsızlar cezaevine giriyor, yatarı bitiyor dışarı çıkıyor. Herkese GBT yapamayacağımıza göre aynı bu forumdaki durumu dışarıda da yaşayabiliriz ve yaşıyoruz. Örnek olarak pandemi dönemi cezaevinden tahliye edilenleri düşünebiliriz.
Yönetimin yapabileceği pek bir şey yok bu konuda, bence.
Forumdan yasaklamak çoğu insanı bu durumdan kurtarır. Yeni hesap açıp gelebilir fakat önceki ticaret puanları olmadığı için ona güvenen insanlar çok daha az olacaktır zaten. Forumun bunu engelleme imkanı varken neden kullanmasın 0'dan iyidir. Sürekli banlanıp yeni hesap ile gelse bu döngüyü sınırsız yapacak hali yok illa ki bir zaman duracak, üstelik hesap açarken kimlik numaran girmek gerekli diye hatırlıyorum.