Merhaba arkadaşlar,
1- gate e-ticaret yazılımında biliyorsunuz ki xml entegrasyonu bulunuyor fakat kullanacağımız 2 xml için yetersiz veya eksik olduğunu görüyoruz. Özellikle çalışacağımız 2 xml adresinde sorunsuz çalışabilmeli [ ürün çekimi, kategori çekimi, varyant çekimi (renk, beden) ] , ek olarak çekilen xml de kar koyma bulunmuyor yazılımda bununda olmasını istiyoruz ( % veya + olarak çekilen ürünlerin fiyatına eklenerek çekecek, cron çalışmasında stok ve ürün güncellenmesi sağlanırken fiyatı yine ona göre tutacak )
2- yazılımda genel kargo ayarı bulunmuyor sadece ürün eklemede kargo fiyatı eklenebilir/düzenlenebiliyor, sepete eklenen her ürün için kargo fiyatı yansıtıyor, bu büyük bir sorun. Bunun için genel bir kargo ayarı sekmesini istiyoruz.
3- Aynı şekilde kategori/orta kategori/alt kategori oluştururken üst menüde(header) görünsün/görünmesin, alt menüde(footer) görünsün/görünmesin seçeneği mevcut. XML ile çekim yaparken bunları klasik olarak görünsün yapıyor, buda orta ve alt kategorilerinde site menüsünde gözükmesine yol açtığı için görüntü kirliliği yapıyor, tek tek düzenleyip kapatmak gerekiyor. Sadece ana kategori gözükecek menüde. XML de çekim yaparken varsayılan olarak orta ve alt kategorileri görünmesin olarak görmesi gerekiyor.
Sorunlarımızı çözecek, uygun fiyat teklifi sunan yazılımcıların r10 profili ile WP üzerinden iletişime geçmesini rica ederiz. Sürekli olarak çalışabilmeyi umut ediyoruz. +90 531 296 5762