Arkadaşlar herkese selamlar,
Yaklaşık 1 haftadır şu kepaze host firmasının sunucularının yanması sebebi ve süreçle alakalı gereken sorumluluğu almayışı, mağduriyeti gidermek için hiç bir şey yapmamasından dolayı, şu pazar gününde bile telefonlarım susmuyor, mesajların ardı arkası kesilmiyor. 1 haftadır sistemler kapalı, içeride 50 tane site var her biri önemli siteler ama arkadaşlara mail atıyorsun 3-4 gün sonra dönüyorlar. Bir yedek dosyası atıyorlar 3 sene öncenin yani hiç bir halta yaramıyor. Kendilerine hala ulaşılmıyor ve şöyle saçma bir durum var; bu kepaze host firmasının kepaze sahibi çek cumhuriyetin'de yaşamanın verdiği rahatlık ile hareket ettiği için umurunda bile değil.
Mağduriyetimizi bir kenara attım itibarımızı yerle bir etti bu rezil firma. Daha önce de böyle şeyler yaşamasına rağmen hiç bir şekilde önlem almamışlar. Mağduriyet yaşayan arkadaşlarımın konunun altına bekliyorum. Ben böyle bir şey görmedim. TR'de adam akıllı bir host hizmeti bile alamıyorsun. Bunlara bi kere daha kızmıştım ve paraya kıyarak en sağlam turhost reseller çektim ona rağmen performans açısından yine rezalet bir tecrübeydi. Kafayı yemek üzereyim en son çare atlayıp çek cumhuriyetine gideceğim, şu kepazeyle bir yüzleşeceğim. Forumda küfür serbest olsa hiç bir manevi değerini bırakmam şu firmanın