Herkese selamlar,

Ben Birkan Ulusoy. New York'ta yaşıyorum ve 15 yıldır E-ticaret pazarlaması ile uğraşıyorum. Türk şirketlerin Amerikan pazarına girişleri için danışmanlık hizmetleri veriyorum. Son zamanda Amerika'ya yerleşme odaklı E-ticaret projesi taleplerinde ciddi bir artış oldu. Ben de son 2 yılda 20'den fazla ailenin E-ticaret yolu ile Amerika'ya yerleşmesine vesile oldum ancak bunlar akraba ve yakın çevremden gelen taleplerdi. Trump'ın başkanlığı ve vize süreçlerinde yaptığı değişiklikler sonucu E-ticaret yolu ile Amerika'ya yerleşme çok daha cazip hale geldi. Taleplerin devam ettiğini görünce bunu ücretli bir hizmete dönüştürmeye karar verdim. Detaylı bilgi için imzamda yer alan sitedeki Whatsapp butonuna tıklayabilirsiniz.

Hizmeti satın almak için; https://birkanulusoy.com.tr/e-ticaret-egitimi

E-1 vizesi nedir?
E-1 vizesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin verdiği “Treaty Trader Visa” (Ticaret Antlaşması Vizesi) türüdür. Bu vize, ABD ile karşılıklı ticaret anlaşması bulunan ülkelerin vatandaşlarına yöneliktir. Türkiye de bu anlaşmaya taraf olduğu için Türk vatandaşları E-1 vizesi alabilir.