Tamam bremin sen haklısın.
Bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim senin adına (üzülme nedenim bilgin değil) 😁 sana ek olarak şunu söyleyebilirim aslında 20 dolarda değil kendi içlerinde 20 dolar bu sistem yani örnek veriyorum sonnet 4 3$ inputsa milyon token başı onlarda 4 vb. Gibi ama şu ihtimalde var bu elemanlar muhtemelen max hesaplar üstünden bu işi yapmaya başladı muhtemelen apiyi aradan çıkartmaya çalıştılar bana öyle geliyor çünkü antrophic (sanırım) buna ithafen bir paylaşım yapmıştı haftalık kullanım limitlerini bunun üstüne getirdiler muhtemelen. Auto mode konusuna gelecek olursak ne anlatsam boş. Büyük bir projeniz varsa cursor vb. Aracı firmaları tercih etmemenizi , zaten aklı başında birinin artık kullanmasının mantık dışı olduğunu söyleyebilirim. Şuan en mantıklı tercih kurumsal kullanılacaksa claude max (200$) kullanılması yada api alınması . Kurumsal kullanmayacağım bir süre kullanıp birakıcam felan diyen olursa api baksın.
Sizi etiketleyip bu kadar mesaj okuttuysam kusura bakmayın sizi sadece ilk cümle için etiketledim ❤ En azından insanlar fikir sahibi olur tartışılır diye bir tık uzun yazdım.